Raja nieuwsbrief - oktober 2019

Als deze mail niet goed wordt weergegeven, zie de webversie.


oktober 2019


Nieuwsbrief

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - IBAN: NL22 INGB 0006 1325 46


Inleiding

bengels1

BOSCO Bangalore won een prijs, voor hun jarenlange inzet voor de straatkinderen van Bangalore! Verder in deze nieuwsbrief aandacht voor de kinderrechten helpdesk en voor de training 'life skills', die in Calcutta aangeboden wordt om naast schoolse vaardigheden, ook sociale vaardigheden aan te leren. 

Wij wensen u veel leesplezier!

kinderrechten helpdesk


DSCN0548 klein De laatste jaren is er een grote toename in het aantal slachtoffers van kinderarbeid, kinderprostitutie en kinderhandel.

Sinds een half jaar ondersteunen we een kinderrechten helpdesk in Bangalore, waar een juridisch medewerker deze slachtoffers begeleidt.

Hier leest u meer.


training life skills


LifeSkills Onze partnerorganisatie Ashalayam in Calcutta investeert niet alleen in schoolse vaardigheden, maar ook in emotionele ontwikkeling. 

De training 'life skills' is van groot belang voor de ontwikkeling van straatkinderen naar zelfstandige volwassenen.

Hier leest u meer.

 Raja kort...


De Snickers-de Bruijn Stichting heeft maar liefst 2.200 euro gedoneerd voor het opzetten van moestuinen in Calcutta. Onze dank is groot!

Mooi nieuws over Mumpi: ooit straatmeisje, nu verpleegkundige in opleiding. Dankzij anonieme sponsoren heeft zij haar driejarige studie bijna afgerond. En dat met de hoogste cijfers van haar klas. Wij zijn trots op haar!

Deze maand ontving onze partnerorganisatie BOSCO uit handen van de burgemeester van Bangalore en de minister van de deelstaat Karnataka een prijs voor hun inzet voor het welzijn van kwetsbare kinderen en jongeren. Een mooie erkenning voor het indrukwekkende werk dat zij dag in dag uit doen.

Mijndomein.nl sponsort ook dit jaar de kosten voor het hosten van onze website. Veel dank!


Raja Fotostrip


thumbnail FotoStrip 21 okt 2019

Stichting Raja
Atalantahof 29, 3544 VD Utrecht
030 - 21 44 064, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
IBAN nummer: NL22 INGB 0006 1325 46

Geen interesse? Opzeggen.

Powered by AcyMailing