Dankzij diverse sponsoren kunnen wij alle giften in hun geheel overmaken aan projecten:

• Het bedrijf Eigen Fabrikaat heeft het ontwerp en de druk van het briefpapier, de enveloppen en folders gesponsord.
  • De website is geheel kosteloos ontworpen door onze vrijwilliger Marcel Termes.
  • Westerhuis Notarissen uit Gouda heeft voor het maken van de stichtingsakte geen geld in rekening gebracht.
  • De bedrijven Toptrucks en Spierings uit Tilburg vergoeden alle overheadkosten, zoals de kosten voor de verzending van de nieuwsbrief.

haella zw      hofstee             ASN grijs      Mutthatara grijs             Pelgrimshoeve grijs                Logo Mijndomein

logovoeteninaardezwartwit               logosnickersdebruijnzwartwit          youbedogrijs           thumbnail StichtingDeGrootsteFamilieHelptZwW       vastenactie grijs