Dankzij diverse sponsoren kunnen wij alle giften in hun geheel overmaken aan projecten:

• Het bedrijf Eigen Fabrikaat heeft het ontwerp en de druk van het briefpapier, de enveloppen en folders gesponsord.
  • De website is geheel kosteloos ontworpen door onze vrijwilliger Marcel Termes.
  • Westerhuis Notarissen uit Gouda heeft voor het maken van de stichtingsakte geen geld in rekening gebracht.
  • De bedrijven Toptrucks en Spierings uit Tilburg vergoeden alle overheadkosten, zoals de kosten voor de verzending van de nieuwsbrief.