De betrokkenheid van Sandy en Marcel dateert al uit 2001. Sandy keerde in die tijd terug van haar vrijwilligerswerk met straatkinderen in India. Samen met anderen heeft zij indertijd Stichting Raja opgestart. “Toen ik moeder werd, ben ik gestopt als bestuurslid en vrijwilliger geworden.” Marcel (de man van Sandy) raakte door Sandy betrokken, omdat hij vanaf de start al zijn steentje kon bijdragen door mee te helpen met de vormgeving. Marcel: “Daarnaast hebben we jarenlang de Raja wandeltocht in Castricum georganiseerd. Een hele klus, die niet zozeer direct maar vooral indirect zijn vruchten afwierp”. Er zijn verschillende donateurs uit deze wandeltochten voortgekomen, die ons nu nog trouw steunen.

Wat doen jullie als vrijwilliger?
Sandy: “Ik ontwerp de kaarten: de kerstkaarten en bijvoorbeeld ook de jubileumkaarten.  Hierbij krijg ik hulp van Marcel die grafisch ontwerper is”. Marcel: “Ik heb de website gemaakt, ik onderhoud die ook. Daarnaast spring ik bij met het maken van de papieren en digitale nieuwsbrief. Ik maak de Raja strips en werk acties uit zoals de kerstkaarten. Het kleinschalige van de stichting spreekt ons aan en dat nagenoeg iedere cent bestemd is voor de projecten van de straatkinderen. “Raja is een unieke stichting die prachtig werk doet”, aldus Sandy en Marcel.

De nieuwe kerstkaart
Ook dit jaar is de nieuwe kerstkaart van de hand van Sandy en Marcel. “Er is zoveel ellende in de wereld dat we kozen voor een vrolijke kaart met een positieve boodschap. Kortom een beetje lucht en lichtheid”.

Een nieuwjaarswens van Sandy en Marcel voor Raja voor 2023: “We wensen dat de medewerkers van de projecten de straatkinderen van India wederom met warmte opvangen en ze op weg helpen naar een beter leven. En we wensen de bestuursleden en alle donateurs een 2023 met een glimlach!”

Sandy en Marcel: het bestuur dankt jullie hartelijk voor jullie jarenlange steun en creativiteit!!

Sponsors

 

thumbnail Logo Wim Tijhaar Educatiefonds 1 zwart wit     haella zw      hofstee          buurtkerk logo met tekst zwart wit         Mutthatara grijs             Pelgrimshoeve grijs                Logo Mijndomein

logovoeteninaardezwartwit               logosnickersdebruijnzwartwit          youbedogrijs           WILDE GANZEN LOGO 2019 ZwartWit       vastenactie grijs