In april 2017 is de laatste hand gelegd aan een nachtopvang voor jongens en meisjes in Calcutta. Het schilderwerk moest nog afgerond en de bedden in elkaar gezet. Maar het ziet er nu allemaal fris en uitnodigend uit.

De kinderen die overdag op straat leven, kunnen hier terecht voor een veilige plek in de nacht. Daarnaast wordt er medische zorg en begeleiding geboden.

De opvang kon gerealiseerd worden door de steun van de Pelgrimshoeve, Stichting Weeshuis der Doopsgezinden en door u als donateur. Dank u wel!

nightshelter      nightshelter2