Naast onze particuliere donateurs hebben we van diverse bedrijven en fondsen bijdragen ontvangen. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat zij in ons stellen. In het bijzonder willen we noemen:

• Hofstee stichting, Louisa stichting, stichting Castricum helpt Muttathara voor hun bijdrage aan het verbeteren van voorscholen in de sloppenwijken van Bangalore.
  • Eduwijs voor haar bijdrage aan professionele begeleiding van straatkinderen in Bangalore.
  • Missieprocuur Don Bosco en Kerk in Actie voor hun bijdrage aan de kinderrechtenhelpdesk.
  • Books4Life voor het busje om kinderen in nood naar een veilige plek te vervoeren.

Het blijft bijzonder hoe individuele donateurs zelf actie ondernemen om geld in te zamelen, door verkoop op kerstmarkten, het organiseren van workshops of veilingen. Dank voor ieders tomeloze inzet!

haella zw      hofstee             ASN grijs      Mutthatara grijs       Pelgrimshoeve grijs            logojdgrotezw    Logo Mijndomein

Logo Books 4 Life grijs                logo MVR 480 grijs          youbedogrijs                    thumbnail StichtingDeGrootsteFamilieHelptZwW  logo Louisa Stichting PMS     vastenactie grijs